Η Cοco-Mat συνεργάζεται με τον κορυφαίο κατασκευαστή επίπλων Natuzzi -Αποτέλεσμα ο τέλειος ύπνος!

Coco-Mat
Coco-Mat
Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της Μεσογείου στην οικιακή επίπλωση συνεργάζονται για να δημιουργήσουν εκπληκτικές επιλογές ύπνου για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.
Η Cοco-Mat, κορυφαίος κατασκευαστής χειροποίητων στρωμάτων, κρεβατιών και προϊόντων ύπνου από φυσικά υλικά, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την συνεργασία της με τον Ιταλικό κατασκευαστή επίπλων Natuzzi, την μεγαλύτερη εταιρεία επίπλων στην Ιταλία, προσφέροντάς του μια σειρά στρωμάτων, άνω στρωμάτων και μαξιλαριών ύπνου από φυσικά υλικά για να ολοκληρώσουν τις ανάγκες της κρεβατοκάμαρας της Natuzzi.
Οι δύο μεγάλες εταιρείες αποφάσισαν να συνεργαστούν αφού τις συνδέει η κοινή φιλοσοφία πως η ποιότητα, η σχεδίαση και η χειροποίητη κατασκευή είναι πολύ σημαντική, όπως κι η ιδιαίτερη προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες και πάντα σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Η συνεργασία προέκυψε από την επιθυμία της Natuzzi να αναβαθμίσει την εμπειρία του ύπνου που προσφέρει με τα κομψά και design κρεβάτια της . Η Cοco-Mat από την ίδρυση της πριν από σχεδόν 30 χρόνια παρέχει στους καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο μια υψηλής ποιότητας, αναζωογονητική εμπειρία χαλάρωσης, μέσω των χειροποίητων στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, κατασκευασμένα από φυσικά, ανανεώσιμα και βιώσιμα υλικά.
Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια σειρά προϊόντων αποτελούμενη από δύο στρώματα διαθέσιμα σε τέσσερα κομψά χρώματα (γκρι, ιβουάρ, μπεζ και καφέ), ένα ανώστρωμα στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις και τέσσερις τύπους μαξιλαριών ύπνου. Τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να ικανοποιήσουν τιςανάγκες του σώματος σας όποιες κι αν είναι αυτές.
Με το κοινό τους όραμα και τώρα το κοινό τους εγχείρημα συνεχίζουν την αξιόλογη πορεία, με την παγκόσμια καταξίωση και τις δυνατές συνεργασίες, με στόχο να προσφέρουν στους πελάτες τους τον πιο άνετο και ξεκούραστο ύπνο και κατ’επέκταση μια καλύτερη υγεία και ψυχολογία.

Comments